Каква е правилната дължина на пениса? Какво показват статистическите данни и имаме ли нещо, за което да се срамуваме на фона на другите?

Каква е правилната дължина на пениса? Какво показват статистическите данни и имаме ли нещо, за което да се срамуваме на фона на другите?

В тази статия ще обсъдим тема, която изглежда малко загадъчна и не е напълно известна. А именно коя е правилната дължина на пениса? Много хора, разбира се, понякога се чудят дали размерът на пениса им е средно или надвишава нормата. Това е много интересен проблем от психологическа гледна точка, защото някои могат да имат комплекси, въпреки че всъщност те трябва да бъдат доволни от размера на тяхното достойнство. Ще се опитаме да отворим тема за тези, които искат да научат повече

Първо, как правилно е да измервате дължината на пениса?

Точната дължина на пениса в състояние на покой и с ерекция, вие ще знаете само когато го измервате правилно. Пенисът не се измерва отдолу или отгоре, но отстрани. В състояние на покой и ерекция поставете владетеля отстрани на пениса, така че да докосне костната кухина. Имайте предвид, че ако измервате постоянен пенис, трябва да постигнете максимална ерекция. Ако говорим за обем, се нуждаем от измерване на измервателната лента или може също така да бъде измерено, например, с низ, след което да я прикачим към владетеля.

Продукти пениса Разширяване – уголемяване на пениса – класиране, мнения

Първо, как правилно е да измервате дължината на пениса?

Какъв размер има средният пенис? Каква е средната дължина и дебелина на пениса?

Благодарение на проучванията, проведени в групата от приблизително 14 500 мъже, учените открили средния размер на пениса. Трябва незабавно да се подчертае, че те не са намерили връзка между размера на пениса и други характеристики, например размера на крака или височина. В покой, средният пенис има дължина 9,16 см и обиколка 9,31 см. По време на ерекция дължината е 13,12 см и обиколката е 11,66 см. Резултатите от по-горе размер на пениса са резултат от много изследвания.

Сравнение на дължината на пениса в различни нации

Според статистиката, когато се сравняват различни раси и произходи, размерът на един член се нарича приблизително. През 2015 г. в Лондон се проведе проучване, което потвърждава, че най-дългите пениси могат да се похвалят с жители на страни като Конго, Еквадор или Гана, където средната дължина е 17 см. Унгарците със среден размер 16 см са най-добрите в Европа. Най-малките пениси имат азиатци, тя е около 10 см.

Има ли значение размерът? Дължина? Дебелина? Или може би технологията е по-важна …

Според проучване, проведено в BMC Women’s Health, дами, ако могат да променят нещо в пениса, биха искали да са по-дебели, а не по-дълго. Жените често казват, че размерът няма голямо значение, а това, което е по-важно, е страстта и изобретателността, но вярно ли е това, което казват? Много хора, въпреки че партньорите им не изискват това, често решават да уголемяване на пениса по един или друг начин, вероятно за себе си.

В заключение, средният размер на мъжкия пенис е повече или по-малко в диапазона от 10-15 см, а този размер е достатъчен за успешна близост.

Продукти пениса Разширяване – уголемяване на пениса – класиране, мнения

Sending
User Rating 5 (1 vote)

Диетолог съм не само по образование, но преди всичко по призвание. Знанията си получих в един  от най-добрите институти в България. Имам практически опит с възрастни хора, с пациенти с диабет, с повишено артериално налягане, с хора със затлъстяване и  наднормено тегло. Помагам  да се променят хранителните им навици и да се модифицира диетата така, че да се подобри самочувствието и резултатите от биохимичните изследвания. Съставям индивидуални менюта, приспособени към начина на живот и здравния статут. Повишавам своите знания  също в областта на хранителните добавки. За мен е важно всички необходими витамини да са на съответното ниво. Старая се да имам добър контакт с пациента, защото неговият успех е и мой успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

* Отметката GDPR е задължителна

*

Приемам