Как да подобрим ерекцията? Практически указания за усилване на ерекцията.

Как да подобрим ерекцията? Практически указания за усилване на ерекцията.

Сексуалната активност за мъжете е много съществен елемент на живота, затова е очевидно, че огромна част от тях иска да знае как да се подобри ерекцията. Все повече мъже се борят с проблеми от такова естество, които, оставени сами на себе си, могат даже да доведат до трайна импотентност.

Лошата сексуална кондиция все по-често е резултат от нездравословния начин на живот, лошите навици на хранене и наднорменото тегло,

  • липсата на движение
  • мъчителна и стресираща обстановка
  • дрога (цигари, алкохол, наркотици)
  • недоспиване

Добавки за повишаване на либидото и потентността – класиране

Как ефикасно да се подобри ерекцията? Кое е най-важното?

Здравословното хранене няма да ти помогне, ако не се движиш. И то не еднократно в рамките на някакво време, а систематично. Чести тренировки, но не просто отиване донякъде, а например дълга разходка или част от колоезден маршрут, оказват идеално влияние на нашата кондиция. Тренираните мъже са по-устойчиви на стреса, който много отрицателно влияе на потенцията. Редовната физическа активност подобрява кръвообращението и кръвоснабдяването на мускулите, което оказва благоприятно влияние на функционирането на нашия организъм и предизвиква прилив на енергия, и особено в сексуален аспект.

Но как да се усили ерекцията, ако ни липсва време за тези неща. Всичко звучи много просто, но за съжаление трябва да стиснем зъби и променим начина си на живот. Никой вместо нас няма да подобри собствената ни сексуална кондиция и да повиши либидото ни.

Хранителни добавки – Как да се подобри ерекцията с помощта на спомагателни средства?

Съществува изобилие от естествени продукти, които могат да ни помогнат. Трябва, да помним, обаче, да подбираме хранителни добавки от естествени съставки. Много хранителни добавки представляват идеално съчетание между афродизиаци и витамини, с които се постигат впечатляващи резултати по отношение на потентността.

Как да усилим ерекцията с домашни методи?

Съществуват различни хапчета за потентност, както можем да ги наречем, живеем в XXI век и много натурални субстанции са вече открити и преминали през различни тестове. От много отдавна са използвани различни афродизиаци за увеличаване на сексуалната мощ.

Как да усилим ерекцията с домашни методи?

Със сигурност е добра идея да се разнообразят милувките, което непосредствено влияе на степента на възбуждане. Новите усещания влияят положително на увеличаване на ерекцията, което е научно доказано.

Друг фактор, който допълнително ще повлияе на ерекцията, са упражненията, Ето няколко от тях:

  • аеробни (кислородни) упражнения
  • упражнения на Кегел за мускулите – дълга ерекция
  • тренировки с тежести

Изглежда просто, а как е наистина… как да се усили ерекцията, при това – „с куп”, така че се захващай за работа!

Добавки за повишаване на либидото и потентността – класиране

Диетолог съм не само по образование, но преди всичко по призвание. Знанията си получих в един  от най-добрите институти в България. Имам практически опит с възрастни хора, с пациенти с диабет, с повишено артериално налягане, с хора със затлъстяване и  наднормено тегло. Помагам  да се променят хранителните им навици и да се модифицира диетата така, че да се подобри самочувствието и резултатите от биохимичните изследвания. Съставям индивидуални менюта, приспособени към начина на живот и здравния статут. Повишавам своите знания  също в областта на хранителните добавки. За мен е важно всички необходими витамини да са на съответното ниво. Старая се да имам добър контакт с пациента, защото неговият успех е и мой успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

* Отметката GDPR е задължителна

*

Приемам