Някои интересни факти за пениса, които си струва да знаете.

Някои интересни факти за пениса, които си струва да знаете.

1. Пушенето цигари може да доведе до намаляване на размера на пениса в състояние на ерекция. Това се дължи на факта, че тютюнопушенето забавя кръвообращението и, както е известно, мъжката ерекция е притокът на кръв към каверновите органи на пениса.

2. Знаете ли, че думата “пенис” идва от латински? Това буквално означава “опашка” и това е до известна степен вярна

3. Чували ли сте някога за същество с най-голям пенис? Вероятно си мислите за бик, кон или лос. Е, не, собственикът на най-големия пенис е гигантски бозайник – син кит, пенисът му достига 2,5 метра. WOW

4. Има такова заболяване като “дифлулюс”. Състои се от факта, че мъжът има два пениса. Има около 100 мъже с това заболяване в света.

Някои интересни факти за пениса, които си струва да знаете.

Продукти пениса Разширяване – уголемяване на пениса – класиране, мнения
5. Средната продължителност на мъжкия оргазъм е 6 секунди, а жената – 23 секунди. Чудя се защо е толкова несправедливо разделено 🙂

6. Оказва се обаче, че размерът има значение за жените. Жените не искат да приемат това пряко, като винаги дават убедителни отговори, но според изследвания, проведени в различни региони на света, повече от 50% от интервюираните жени казват, че размерът има значение. Това вероятно е причината, поради която много хора идват на ум, за да търсят начини за уголемяване на члена.

7. Мъж няма нужда от мозък за еякулация. Често момчетата мислят, че всичко е контролирано от главата им и има известна истина в това, но се оказва, че мъжката еякулация реагира на гръбнака, а не на мозъка.

8. В Япония в град Кавазаки всяка година първа неделя през април е празник на пениса. На улиците се появяват фигурки от пениса и можете да си купите близалки и други неща под формата на пенис. Излишно е да се каже, че участието в това събитие е амбициозно и, разбира се, идват посетители от цял свят.

9. По време на ерекция мъжкият пенис се увеличава с около 60% по обем

10. Мъжете имат средно 11 ерекции през деня и 9 през нощта – доста добър резултат.

Продукти пениса Разширяване – уголемяване на пениса – класиране, мнения

Sending
User Rating 5 (1 vote)

Диетолог съм не само по образование, но преди всичко по призвание. Знанията си получих в един  от най-добрите институти в България. Имам практически опит с възрастни хора, с пациенти с диабет, с повишено артериално налягане, с хора със затлъстяване и  наднормено тегло. Помагам  да се променят хранителните им навици и да се модифицира диетата така, че да се подобри самочувствието и резултатите от биохимичните изследвания. Съставям индивидуални менюта, приспособени към начина на живот и здравния статут. Повишавам своите знания  също в областта на хранителните добавки. За мен е важно всички необходими витамини да са на съответното ниво. Старая се да имам добър контакт с пациента, защото неговият успех е и мой успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

* Отметката GDPR е задължителна

*

Приемам