Преждевременна еякулация. Как да се удължи сношението и да се забави еякулацията? Начини за забавяне на еякулацията.

Преждевременна еякулация. Как да се удължи сношението и да се забави еякулацията? Начини за забавяне на еякулацията.

Мъжете в различна възраст страдат от смущения, свързани с оргазма. Преждевременната еякулация е често срещано неразположение и не е тайна, че с него се сблъсква всеки трети мъж. Това притесняващо неразположение при мъжете се проявява в получаване на оргазъм преди сношението или в самото му начало. Изглежда като че ли проблемът се отнася само за младите мъже, които силно реагират на стимулацията по време на ласките с противоположния пол, но истината е такава, че много по-възрастни мъже имат същия проблем. Няма нищо по-лошо от проблемите в кревата, затова ще се постараем да разгледаме темата за твърде бързата еякулация и да кажем как може да се забави тя чрез естествени методи.

таблетки за преждевременна еякулация

Откъде се появява преждевременната еякулация при мъжете?

Твърде бързата еякулация най-често е на психическа основа. Много мъже си поставят твърде висока летва в отношенията си с жените, което предизвиква стрес при сближаването. Бързото семеизпразване може също да бъде предизвикано от травмиращи преживявания в миналото и несполучливи полови сношения, които се отлагат за дълго в паметта. Можем също да изброим такива причини, като липса на опит, смущения в настроението, предметен/целеви подход към секса, зависимости и много други.

Добавки за повишаване на либидото и потентността – класиране

Често, когато партньорката е много атрактивна, мъжът бързо стига максимална възбуда, което води до преждевременна еякулация и това е толкова просто и логично. Това неразположение може да се определи накратко така: мъжът постига сексуално удовлетворение по-бързо, отколкото би искал. Мъжът няма контрол върху еякулацията и обикновено това води до конфузни ситуации. Разбира се, липсата на контрол може да бъде предизвикана от различни болести на пикочо-половата система като например увеличение на простатата или еректилна дисфункция.

Преждевременна еякулация. Начини за забавяне на еякулацията

Дали преждевременната еякулация засяга само млади мъже?

Определено възрастта на по-голяма част от мъжете, имащи проблем с преждевременната еякулация, е под 25 години. Младите сексуално неопитни мъже много спонтанно и силно реагират на по-близките отношения с жените, което често води до преждевременна еякулация. Обикновено с възрастта възможностите на мъжете се увеличават, опитът също си казва думата. Въпреки това, много мъже с опит също твърде бързо достигат кулминация и тогава се налага да се вземат мерки за елиминиране на този проблем.

За по-възрастните мъже се предвиждат изследвания за различни болести, както и хранителни добавки, увеличаващи потенцията.

Как предварителната еякулация влияе на връзката?

За съжаление това обикновено е отрицателен фактор. Ако партньорката не е сексуално задоволена, може да се стигне до разпадане на връзката, ако не се справим с преждевременната еякулация. В една връзка сексът е много важен и ако куца, връзката е обречена на крах. Затова всеки мъж, осъзнаващ своя проблем и държащ на партньорката си, трябва да вземе мерки за забавяне на еякулацията.

таблетки за преждевременна еякулация

Как да удължим сношението и да забавим еякулацията? От какво да започнем?

Този въпрос измъчва всеки мъж, засегнат от проблема. Преждевременна еякулация не е края на света и може да бъде излекувана. Може да прозвучи странно, но подходящият тренинг може да подобри резултатите и определено да забави еякулацията. Има много упражнения за забавяне на еякулацията (за пример може да се посочи APE- Anti Premature Ejaculation) и разбира се, както добре е известно, увеличаването на честотата на сношенията насъмнено помага.

Добавки за повишаване на либидото и потентността – класиране

Как да забавим еякулацията? Може да се използват достъпните на пазара естествени лечебни средства за ерекция (Xапчета за ерекция без рецепта), много от които съдържат извлеци от растения, използвани от векове. Те влияят положително на потенцията, например жен-шенът.

Ако няма ефект от домашните методи, е наложително да се отиде при сексолог и да се поиска консултация за възможностите за забавяне на еякулацията.

Трудно ли е лечението на преждевременната еякулация?

Ако сте твърдо решени и забавянето на еякулацията за Вас е много важно, могат да бъдат постигнати съвсем добри резултати. Проблемът може да бъде елиминиран чрез редовни упражнения срещу преждевременната еякулация и подпомагане на процеса с добра естествена хранителна добавка към диетата. Важно е силно да се вярва в постигането на целта. Много би помогнала смелостта в отношенията с жените. Мъжете трябва да преждевременна еякулация, забавяне на еякулациятапоемат инициативата във връзките си и да се стараят да задоволят партньорката си както в психическо, така и във физическо отношение.

Необходими са обикновено от три до шест месеца, за да се усети подобрение в качеството на сношенията. Ако обаче не искаш да прибегнеш към фармакологичното лечение, не ти остава нищо друго освен упорит тренинг на мисълта и тялото.

Как да се предотврати преждевременната еякулация с домашни методи

Има няколко начина за повишаване на издържливостта и за контрол на семеизпразването. Наричаме ги психо-поведенчески и сексологични

  • Първият е методът на Мастерс-Джонсън, състоящ се в натискане на определени места пред самия оргазъм. За този метод може да се прочете в много публикации.
  • Вторият метод е така нареченият „Старт-стоп”, който се основава на прекратяване на сексуалната стимулация при наближаване на оргазма, т, е когато еякулацията наближава, спираме проникването и чакаме момента, в който отново ще си възстановим контрола.

таблетки за преждевременна еякулация

Фармакологично лечение за забавяне на еякулацията

Разбира се, може да се започне фармакологично лечение за елиминиране на проблема. За тази цел трябва да се отиде при сексолог, който ще проведе лечението. Преди това може да бъдат приложени естествени средства, които подобряват потенцията с естествени съставки.

И както винаги е необходимо постоянство и систематичност в действията. Преждевременната еякулация може да бъде излекувана и в голяма степен успехът зависи от самите нас.

Добавки за повишаване на либидото и потентността – класиране

 

Sending
User Rating 5 (4 votes)

Диетолог съм не само по образование, но преди всичко по призвание. Знанията си получих в един  от най-добрите институти в България. Имам практически опит с възрастни хора, с пациенти с диабет, с повишено артериално налягане, с хора със затлъстяване и  наднормено тегло. Помагам  да се променят хранителните им навици и да се модифицира диетата така, че да се подобри самочувствието и резултатите от биохимичните изследвания. Съставям индивидуални менюта, приспособени към начина на живот и здравния статут. Повишавам своите знания  също в областта на хранителните добавки. За мен е важно всички необходими витамини да са на съответното ниво. Старая се да имам добър контакт с пациента, защото неговият успех е и мой успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

* Отметката GDPR е задължителна

*

Приемам