Eректилна дисфункция. Какво да правим, когато имаме еректилни проблеми. проблеми с ерекцията.

Eректилна дисфункция. Какво да правим, когато имаме еректилни проблеми. проблеми с ерекцията.

Появят ли се проблеми с ерекцията, мъжът започва да чувства дискомфорт, да не кажем нещо по-лошо. Дроблеми с ерекцията засягат голям брой мъже от всички възрасти, а причините са най-различни. Най-често това са емоционалните разстройства, но в огромен брой случаи става дума и за физически заболявания. Ако диагностицираме правилно проблема, еректилната дисфункция няма да бъде „края на света”. В зависимост от естеството на проблема могат да бъдат предприети подходящи мерки за отстраняването му.

Откъде се вземат проблеми с ерекцията?

Много често проблеми с ерекцията са свързани с емоционалното (психическо) състояние на мъжа. Стресиращият начин на живот, липсата на умствена почивка от напрежението в работата, различните видове проблеми, които ни притесняват, всичко това може да се отрази отрицателно на сексуалния живот на един мъж. Емоционалните проблеми между партньорите също много често ограничават сближаването между тях. Това са проблеми от психологическо естество, които могат да причинят еректилна дисфункция.

Добавки за повишаване на либидото и потентността – класиране

Друга причина за еректилната дисфункция е нормалното стареене на тялото. С възрастта нивата на тестостерон намаляват и могат значително да намалят либидото. При мъже на средна възраст се появяват различни видове заболявания, които могат да причинят еректилна дисфункция. Към тях причисляваме неврологичните заболявания, нарушенията в кръвообращението, заболяванията на простатата, диабета и много други. В тази категория причини можем също да включим и нездравословния начин на живот , изразяващ се в лошо хранене, липса на движение, консумация на алкохол или цигари.

Как да разпознаем Eректилна дисфункция? На какво да обърнем внимание, когато се появят проблеми с ерекцията?

Имайки предвид това, което вече беше споменато в предишния абзац, човек трябва да знае къде се намира неговия проблем с ерекцията. В главата? В тялото? Или може би трябва да търси и в двата аспекта. Ако чувстваме, че здравето ни е съвсем наред, а нямаме желание за сближаване, трябва да анализираме емоциите и чувствата си – може би отношенията ни с партньорката ни куцат. Трябва също да се погледнем отстрани и да помислим дали не ни е необходима почивка – както физическа, така и умствена.

  • Ако определено чувстваме, че нещо не ни е наред и не се чувстваме добре, което се отразява на нашето либидо, трябва да се опитаме да определим причината за това състояние на нещата.
  • Разбира се, трябва да си зададем въпроса: “Правя ли всичко, за да бъда в добро физическо състояние?” Отговорът на този въпрос трябва да ни доведе до правилното решение.
  • Проблемът с ерекцията винаги има някаква причина; колкото по-скоро бъде намерена, толкова по-голям е шансът да се разделим с еректилната дисфункция.

Eректилна дисфункция могат да доведат до много други проблеми.

За съжаление, когато съществуват eректилна дисфункция, могат да се появат редица други неприятности. Тук става дума главно за влошаване на отношенията с партньорката. Няма нищо по-лошо за един мъж да осъзнава, че не е в състояние да задоволи нуждите на партньорката си. Всеки знае до какво води такава ситуация – до нищо приятно. Трябва също така да се добави, че проблемите с ерекцията водят до значително намаляване на сексуалната активност, а е известно … ако сексът е малко, организмът не действа както би трябвало.

Добавки за повишаване на либидото и потентността – класиране

Eректилна дисфункция, проблеми с ерекцията, проблеми с ерекции

Как да се справим с еректилните смущения? Какво да правим, когато имаме проблеми с ерекцията?

Ако проблемът е от психологическо естество, трябва да се обмисли възможността за решаването му. Това често се свежда до необходимостта от подобряване на отношенията с партньорката или до промяна на живота по такъв начин, че да не ни създава нерви и стрес. Това никак не е лесно, но тъй като човешкият живот е толкова сложен, че не се фокусира само върху отношенията в кревата, все пак трябва да се опита.

Ако проблемът с ерекцията е причинен от лошото физическо състояние на нашия организъм, трябва да се вземат мерки за неговото подобряване. Ако причината е болест, непременно трябва да се отиде на лекар. Ако водим не много здравословен начин на живот, това, разбира се, трябва да се промени.

Как да победим еректилните смущения? Как да елиминираме това неприятно проблеми с ерекцията?

Да кажем, че сме наясно с причините за проблеми с ерекции, знаем защо и т.н. Нека не се страхуваме да се борим за по-добър сексуален живот! Трябва да направим решителни стъпки за отстраняване на проблема. Ако трябва да подобрим отношенията с партньорката си – да го направим, дори с цената на някаква жертва. Ако сме болни – да се лекуваме, това е необходимо. Ако ни липсва сила и либидо, да си помогнем с хранителни добавки. На пазара лесно можем да намерим добри хапчета за ерекция без рецепта.

Намаленото либидо не е „края на света”. Нека не се страхуваме да се борим с eректилна дисфункция!

Някои ще кажат: “Какво имам за губене?”, други – “Веднъж се живее…” и ще имат право… Нашият живот не трябва да бъде тегоба, достатъчно е да осъзнаваме проблема и да имаме желание да подобрим ситуацията. Ако се отнесем сериозно към въпроса, проблемите с ерекцията няма да продължават безкрайно.

Добавки за повишаване на либидото и потентността – класиране

Диетолог съм не само по образование, но преди всичко по призвание. Знанията си получих в един  от най-добрите институти в България. Имам практически опит с възрастни хора, с пациенти с диабет, с повишено артериално налягане, с хора със затлъстяване и  наднормено тегло. Помагам  да се променят хранителните им навици и да се модифицира диетата така, че да се подобри самочувствието и резултатите от биохимичните изследвания. Съставям индивидуални менюта, приспособени към начина на живот и здравния статут. Повишавам своите знания  също в областта на хранителните добавки. За мен е важно всички необходими витамини да са на съответното ниво. Старая се да имам добър контакт с пациента, защото неговият успех е и мой успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

* Отметката GDPR е задължителна

*

Приемам